Aannemerij, interieurbouw en montage van FLAM inzet- en voorzethaarden

Jerbo Interieurbouw: maatwerk is onze kracht!

Een nieuw toilet, een inloopdouche of een jacuzzi? Het is pas mooi als het echt passend gemaakt is voor úw huis. Onze vaklui kunnen dat voor u doen; het zijn mensen met verstand van zaken.

Wilt u uw keuken slimmer indelen, hoge kastjes die toch handig te bereiken zijn of misschien een kookeiland? Voorkom nutteloze ingrepen en bespreek uw plannen met Jerbo. U krijgt advies waar u wat aan hebt. Wij kunnen uw keuken efficiënter maken en toch gezellig. Dat hebben we al talloze malen eerder gedaan en steeds tot grote tevredenheid van onze klanten. Onze ervaring is uw voordeel!

Jerbo: het plezier van kwaliteit

Elk huis is uniek en elke woonwens vraagt daarom specifieke oplossingen. Jerbo gaat graag de uitdaging aan om er iets moois van te maken.
Zo maken wij uw raam- en deurkozijnen in onze eigen werkplaats; een garantie voor perfect maatwerk. Wij werken met duurzame materialen zodat u verzekerd bent van onbezorgde kwaliteit. 

Jerbo: bouwen met duurzaam resultaat

Verantwoord bouwen betekent gebruik van duurzame materialen combineren met vakwerk. De vakman verspilt geen materialen. Hij verstaat het vak om iets van blijvende waarde te maken. Zijn werk is kundig gemaakt en gaat langer mee. Vakmanschap is dus uiteindelijk voordeliger en ook nog eens veel beter voor het milieu!

Jerbo: waardebehoud van uw onroerend goed

Het is in deze tijden belangrijker dan ooit dat u uw verbouwing laat uitvoeren door een vakman. Zo behoudt uw onroerend goed zijn waarde, want een goed uitgevoerde verbouwing betaalt zich ook weer uit bij de verkoop van uw pand. Het is fijn dat u daarbij op de kwaliteit van Jerbo kunt rekenen.

JERBO
door vakmanschap
in het voordeel
 

HET PLEZIER
VAN KWALITEIT


BOUWEN MET
DUURZAAM RESULTAAT


WAARDEBEHOUD VAN
UW ONROEREND GOED

Dealer van

Fotogalerij

Jerbo’s maatwerk: met plezier voor u gemaakt!

Flam / Jerbo
Showroom
"Bezoeken op afspraak"
Kerkweg 25
1704 DH Heerhugowaard
Tel: 072 57 43 867
Mob: 06 53 24 1742
info@jerboheerhugowaard.nl