Aannemerij, interieurbouw en montage van FLAM inzet- en voorzethaarden

Verbouw, aanbouw, renovatie en restauratie

Een nieuwe dakkapel vergroot uw zolderruimte en brengt licht. Een leuk idee, maar het moet wel goed uitgevoerd worden. Elke verbouwing, ook de kleinste, moet vakkundig en zonder veel overlast gedaan worden. U wilt een betrouwbare aannemer die maatwerk kan leveren, die altijd kwaliteit nastreeft en die uw wensen perfect kan vertalen in een uitgelezen bouwplan. 
 
De aanbouw van bijvoorbeeld een serre wilt u alleen door absolute vakmensen uitgevoerd hebben. Jerbo is een aannemingsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring en een brede bouwkundige achtergrond. U kunt vertrouwen op ons vakmanschap om ook uw ingrijpende verbouwingen tot een succes te maken. 
 
Staat uw huis op de Monumentenlijst en u wilt er iets aan verbouwen? Jerbo heeft kennis van de regelgeving omtrent behoud van oorspronkelijkheid en specifieke historische elementen. Bij het restaureren van een monumentaal pand is maatwerk onmisbaar. Daarom komt u uit bij Jerbo!
 
Als ondernemer wilt u dat uw bedrijfspand er altijd aantrekkelijk uit ziet. Geef uw winkel of kantoor een frisse uitstraling met een vakkundige gevelrenovatie door Jerbo. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor grote én kleine verbouwingen bent u bij Jerbo aan het juiste adres!

Dealer van

Fotogalerij

In deze fotogalerij ziet u een aantal verbouwingen die we recentelijk uitgevoerd hebben.

Flam / Jerbo
Showroom
"Bezoeken op afspraak"
Kerkweg 25
1704 DH Heerhugowaard
Tel: 072 57 43 867
Mob: 06 53 24 1742
info@jerboheerhugowaard.nl