Advies, verkoop en montage van Flam hout- en gashaarden

Advies & montage

Belt u ons gerust met uw vragen of wanneer u wilt weten of een haard mogelijk is in uw woonsituatie. Wij komen bij u thuis om de eventuele plaats van de haard te bekijken. We controleren of de basisvoorwaarden in orde zijn en indien nodig bekijken we hoe een nieuw rookkanaal aangelegd moet worden.

 
 
U hoort van onze deskundige medewerkers direct wat er mogelijk is in uw woning. We denken met u mee over speciale wensen met betrekking tot de ombouw van de haard. Er is ruimte voor al uw vragen.
 
Daarna kunt u bij ons in Heerhugowaard diverse FLAM-haarden in bedrijf komen bekijken. Tevens kunt u in ons gezellige souterrain zien en ervaren hoe eenvoudig het is om een FLAM-haard aan te steken en brandend te houden. U zult ontdekken hoe een goed aangestoken haard u de hele avond warm houdt zonder dat u er de hele tijd mee bezig hoeft te zijn. U kunt een goede indruk krijgen wat een haard voor de sfeer in huis kan doen.
 
Er wordt ter plekke een situatieschets gemaakt van de opstelling zoals die in uw huis te realiseren is. U hoort meteen wat de kosten zullen zijn, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Zo werkt Jerbo samen met u aan duurzaam wonen

Voor enkele particulieren heeft Jerbo met de Aqua-Flam-haard een bijna geheel zelfvoorzienend systeem gerealiseerd van verwarming en warm water. De Flam-haard kan in de woonvertrekken aangesloten worden op de vloerverwarming. Voor het warm water wordt gebruikgemaakt van een grote boiler. Deze kan op zolder of in de kelder geplaatst worden. De boiler wordt verwarmd door de Flam aqua-haard. Daarnaast kan de boiler aangesloten worden op een zonnecollector.
Zonnepanelen voor de elektriciteitsvoorziening maken uw energiezuinige systeem compleet.

Het is allemaal mogelijk en Jerbo volgt deze ontwikkelingen op de voet. Een warm comfortabel huis vinden wij essentieel, maar wij hechten eveneens belang aan bewust omgaan met energie. Daarom zetten wij al onze kennis en vakmanschap in om deze techniek zo goed mogelijk aan te brengen in uw woning. Schakel Jerbo in wanneer goed wonen en duurzaamheid samen moeten gaan.

  • Gedegen advies
  • Persoonlijke aandacht
  • Vrijblijvend schetsontwerp
  • Tijdloos design
  • Erkende vakmensen
  • Duurzaam stoken

 
 

Flam / Jerbo
Showroom
"Bezoeken op afspraak"
Kerkweg 25
1704 DH Heerhugowaard
Tel: 072 57 43 867
Mob: 06 53 24 1742
info@jerboheerhugowaard.nl